Het gezicht achter Gaia

 

Bibi Kok 

Sinds 2013 actief op Landgoed Nieuw Rande, waarbij Hotel Gaia is geboren en inmiddels alweer 5 jaar leeft.

Bibi is het typische voorbeeld van een intuitief ondernemer, ondernemen op gevoel en niet te veel af laten leiden door de omgeving, ''blijf bij je zelf en in je kracht is mn levensmotto''

Samen met haar partner Andre zijn ze al 20 jaar fanatieke ondernemers. In 1998 bouwden ze het bruisende Persee in Deventer, in 2008 werd NUNU in Schalkhaar uit de grond getoverd en in 2013 Kasteel de Haere in Olst en Hotel Gaia in Diepenveen 

Hotel Gaia is een magische plek, en een geweldige uitdaging om hier aan de slag te zijn, hoewel het ook knetterhard werken is natuurlijk.

De mix van de 4 elementen: hotel - restaurant - partijen - en vergaderingen, om die evenredig en gelijktijdig te laten groeien en bloeien is een klus. Maar tevens de kracht van het mooie bedrijf.

''In het begin was het moeilijk, de ommekeer van het statige Nieuw Rande naar het vintage / hippe Hotel Gaia, met een totaal andere look en visie werd niet door iedereen gewaardeerd en de omgeving moest er behoorlijk aan wennen. 

Nu na 5 jaar zijn we lekker gesetteld en ontvangen we fijn publiek, zowel uit de omgeving als de toeristen die hier heerlijk vertoeven en logeren.

Het hotel loopt ook super! De 12 kamers zijn in de weekenden snel  uitverkocht. Op een kamer na zijn alle kamers omgetoverd naar een landenkamer, welke allen weer heel verrassend zijn.

De klus is nog lang niet klaar, we bouwen en toveren nog lekker door......''